Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Βύζας Μεγάρων – Ηρακλής Ψαχνών 1 – 0


Με ήττα συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Θωμά Γράφα αφού ο Ηρακλής Ψαχνών γνώρισε την ήττα από τον Βύζα Μεγάρων με 1 – 0 στο Εθνικό Στάδιο.
Από την άλλη πλευρά οι κιτρινόμαυροι κατέκτησαν το πρώτο τους φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα με το ντεμπούτο του Γιάννη Τοπαλίδη να κρίνεται επιτυχημένο. Ο Βύζας ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς αφού μόλις στο 5' ο Παπαευθυμίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μαζιώτη για το 1 – 0 που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα αφού ο Ηρακλής Ψαχνών πραγματοποίησε από τα χειρότερα του παιχνίδια και δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα με εξαίρεση την φάση του 60' όπου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λούκιτς έπειτα από σουτ του Κοιλιάρα.

Βύζας Μεγάρων: Λούκιτς, Ταμπάκης, Μανδύλης, Γιάντριτς, Παπαευθυμίου, Μπελέρης (78' Αλ. Μαζιώτης), Ι. Μαζιώτης (61' Λέκκας), Ζάρκος, Μεντί (27' λ.τρ. Αμπντουραχμάνι), Αρναρέλης, Σταμόγιαννος.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Στουρνάρας (74' Τσούτσης), Παλαιολόγος, Τζανής, Λάμπρου, Πατσατζόγλου, Μπακομήτρος (51' Τσιμότζι), Κοιλιάρας, Κρητικός, Σπανός (46' Τριανταφύλλου), Ντάνιελ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου