Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Α.Ο Χαλκίς – Δωτιεύς Αγίας 1 – 3


Την ήττα γνώρισε σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Α.Ο Χαλκίς καθώς ο Δωτιεύς Αγίας πέρασε εύκολα από το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας με σκορ 1 – 3.
Οι Λαρισαίοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήραν προβάδισμα από το 1' του αγώνα με τον Τσιρογιάννη να σημειώνει το 0 – 1 ενώ στο 15' ο Τσατσαλίδης έδωσε αέρα δύο τερμάτων (0 – 2) στους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι όταν στο 55' ο Τσαλμάς αστόχησε σε πέναλτι αλλά στο 62' κατάφερε να μειώσει σε 1 – 2. Το τελικό 1 – 3 διαμορφώθηκε στο 93' με τον Λώττα να χτυπάει στην αντεπίθεση τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Παναγιώτη Τοκπασίδη πάντως είχε αρκετά παράπονα από την διαιτησία κυρίως για υποδείξεις οφσάιτ και ενώ στο σκορ ήταν 1 – 2 υπέρ του Δωτιεύς.

Α.Ο Χαλκίς: Ντουμάνης, Κοροβέσης (76' Κωνσταντάκας), Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Βαλκάνος (85' Καρβούνης), Γκιόκας, Κάρος (70' Νικολάου), Τσαλμάς.

Δωτιεύς Αγίας: Μάλτζαρης, Καρλιαμπάς (57' Ριζούλης), Λούγκος, Πολύζος, Τσιανάκας, Πετρουζέλης (80' Λώττας), Τσατσαλίδης, Ντάκουλας, Τσιρογιάννης, Τζιώλας, Γούτος (56' Κατσίκης).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου