Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Α.Ο Κύμης – Πυργετός 3 – 0


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φαρούκ που πραγματοποίησε χατ τρικ ο Α.Ο Κύμης επιβλήθηκε του Πυργετού με 3 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Κύμης.
Οι Κυμαίοι ωστόσο κέρδισαν πιο δύσκολα από ότι δείχνει το σκορ καθώς με δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά του αγώνα κλείδωσαν την νίκη και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20' με τον Φαρούκ να σημειώνει το 1 – 0 ενώ στην επανάληψη ο Α.Ο Κύμης έμεινε με δέκα παίκτες από το 62' όταν ο Πασκούλεφ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Στο 66' όμως ο Φαρούκ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει το σκορ όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι ωστόσο στο 86' με κεφαλιά σημείωσε το 2 – 0 και 2' αργότερα με σουτ σημείωσε χατ τρικ για το τελικό 3 – 0.

Α.Ο Κύμης: Πάππος, Κόκκος, Πασκούλεφ, Καρατζάς, Τσικτσιρής, Κραβαρίτης, Τσιάτσιος, Ανέστης (87' Τσομπάνης), Κεμαβόρ (55' Γεωργουδάκης), Φαρούκ, Μήτρου (31' λ.τρ. Μπλατσιώτης).

Πυργετός: Αγριόδημος, Μαντζαφούλης, Καλφούντζος (79' Πίρε), Ψωμολιάς, Πότσης, Λιάκος, Νάστας (46' Περήφανος), Καρκαντάς (66' Βελετάνης), Καραβασίλης, Ζαφειρίου, Διβανές.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου