Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Α.Ο Αυλωναρίου: Μέτρησε γκολ που δεν μπήκε


Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Ο Αυλωναρίου μιλάει για αδικία στον αγώνα με τον Α.Ο Λουκισίων καθώς όπως αναφέρει μέτρησε γκολ που δεν μπήκε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε: «Τεράστια αδικία για τον Α.Ο Αυλωναρίου, από τον απαράδεκτο βοηθό Κωνστάντιο, που μέτρησε γκολ που δεν μπήκε. Συγκεκριμένα στο 81ο λεπτό του αγώνα σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Αυλωναρίου μόνο ο Κωνστάντιος σε όλο το γήπεδο είδε γκολ. Ακόμη και οι ποδοσφαιριστές των Λουκισίων αιφνιδιάστηκαν με την υπόδειξη του Α' βοηθού. Ο Σπυρόπουλος σούταρε από την μεγάλη περιοχή και λίγο δεξιά στο οριζόντιο δοκάρι, στην επιστροφή της μπάλας από την άλλη μεριά της περιοχής βρέθηκε ο Τσιβίκας που σούταρε, ο Κεφάλας έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, αυτή κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και βγήκε στη μικρή περιοχή όπου έδιωξαν οι αμυντικοί. Ο βοηθός έφυγε τρέχοντας προς τη σέντρα ενώ οι παίκτες των Λουκισίων προσπαθούσαν να επαναφέρουν την μπάλα στην περιοχή χωρίς κανείς να πανηγυρίζει. Παρά τις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν από τους παίκτες του Αυλωναρίου ο διαιτητής Σέγγος κατακύρωσε το γκολ, γεγονός που εκνεύρισε τους πάντες από την πλευρά των φιλοξενουμένων.
Στο 85ο λεπτό, ο Φρυγανάς μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε διαμαρτυρήθηκε στον Α' βοηθό, ο Σέγγος έτρεξε και του έκανε παρατήρηση και στη συνέχεια τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφού συνέχισε τη διαμαρτυρία.
Μέχρι εκείνο το σημείο τίποτε δεν προδίκαζε ότι το Αυλωνάρι θα έχανε το παιχνίδι».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου