Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Α.Ο Λουκισίων – Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας 0 – 0


Την αήττητη πορεία της συνεχίζει η Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας μετά την λευκή ισοπαλία που απέσπασε απέναντι στον Α.Ο Λουκισίων στο Δημοτικό Στάδιο Λουκισίων.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με δύναμη και πάθος με την ομάδα του Λάμπρου Σπίνζου να έχει ανά διαστήματα την υπεροχή χωρίς ωστόσο να μπορεί να βγει με αξιώσεις απέναντι από την εστία του Μόνου. Η μοναδική καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου καταγράφηκε στο 22' όταν ο Δαρζέντας εκτέλεσε το φάουλ και ο Στεργίου απέναντι στον Μόνο δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά.
Στην επανάληψη η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στην ομάδα του Τάσου Ταυταρίδη όταν στο 63' ο Σπυρόπουλος έπιασε το σουτ και ο Σωτηρόπουλος απομάκρυνε την μπάλα. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση (67') με τον Ανέστη να μπαίνει στην περιοχή των γηπεδούχων όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.
Στο 74' ο Ντοβίνος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Γοργομάτη και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες με τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης να γίνεται αναγκαστική αλλαγή, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις έχει υποστεί διάστρεμμα.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

4 σχόλια:

  1. τακλιν εκανε ο Ντοβίνος..και καθως πήγε να σηκωθει ο Γοργοματης δεν πάτησε καλά και γυρισε το πόδι του..παραπληροφορηση ειναι αυτο που γραφετε...Την καρτα του την εδωσε ΄΄γιατι ειχαν ξεσηκωθει ολοι...απαραδεχτος ο Σεγκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραματημα λεει ο φιλος. Το χτυπημα στο ποδι δεν το ειδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή