Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Α.Π.Ο Καστέλλας – Α.Ο Αυλωναρίου 3 – 0


Σε πολύ κακή κατάσταση ήταν αγωνιστικός χώρος του Γηπέδου Πάλιουρα όπου αγωνίστηκαν ο Α.Π.Ο Καστέλλας με τον Α.Ο Αυλωναρίου με την ομάδα του Νίκου Κιαπέκου να παίρνει την νίκη με 3 – 0.
Με την έναρξη του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και αιφνιδίασαν τους κιτρινόμαυρους και μόλις στο 8' έπειτα από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Ράζος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κεφαλά για το 1 – 0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση τους και στο 10' ο Κεφαλάς απέκρουσε εξαιρετικά το σουτ του Ζήση. Στο 18' ο Σπανός ανέλαβε την εκτέλεση του κόρνερ με τον Γιώρο να σηκώνεται ανενόχλητος και να παίρνει την κεφαλιά σημειώνοντας το 2 – 0. Στο ημίωρο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να μειώσουν όταν ο Μακρής απομάκρυνε πριν η μπάλα καταλήξει στον Σεϊντόπουλο και 4' αργότερα οι παίκτες του Αυλωναρίου ζήτησαν πέναλτι όταν ο Μακρής βρέθηκε απέναντι στον Κηρόπουλο όμως ο Ταύρης με προβολή απομάκρυνε την μπάλα.
Στην επανάληψη και το 73' ο Μήτρου μπήκε στην περιοχή του Κεφαλά όμως ο πορτιέρω των φιλοξενούμενων απομάκρυνε σε κόρνερ και στην συνέχεια της φάσης ο Σπανός ανέλαβε την εκτέλεση και ο Ταψής με προβολή σημείωσε το τελικό 3 – 0.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

2 σχόλια:

  1. Βουρκος ηταν το γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όμως ούτε κατάσταση του γηπέδου δεν ήταν αρκετή ώστε να καταστρέψει ένα όμορφο παιχνίδι...

      Διαγραφή