Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ηρακλής Ψαχνών – Παναιγιάλειος 1 – 0


Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Ηρακλής Ψαχνών καθώς επανήλθε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος μετά το 1 – 0 επί του Παναιγιάλειου στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις με την μπάλα να ταλαιπωρείται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στην επανάληψη όμως οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοση τους, πίεσαν για το γκολ και στο 54' άνοιξαν το σκορ όταν μετά από σέντρα του Κρητικού ο Μπακομήτρος σημείωσε το 1 – 0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν και όσο περνούσαν τα λεπτά κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο Αθανασόπουλος επενέβη σωστά στις περιπτώσεις που χρειάστηκε με τους πράσινους να παίρνουν και πάλι νίκη στην έδρα τους μετά την 3η αγωνιστική .

Ηρακλής Ψαχνών: Aθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Τζανής, Φοντακάρο, Τσιμόντζι, Γκεμίσης (36' Στουρνάρας), Κοιλιάρας, Τσούτσης (71' Ντελέκος), Επιτροπάκης (46' Τριανταφύλλου), Κρητικός.

Παναιγιάλειος: Ανδρούτσος, Παπαχρήστος (79' Ρεκλείτης), Σανδραβέλης, Ιωάννου, Τ. Παπαδόπουλος, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος (66' Σκαρτσίλας), Αλεξάντροβιτς, Μπούνας, Φλίγκος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου