Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Α.Ο Κύμης: Το «μπαλάκι» στους στατιστικολόγους


Δεκαεφτά αγώνες δίχως να δεχθεί γκολ είναι πολλοί, όμως πλέον το μπαλάκι πάει στους στατιστικολόγους αφού καλούνται να λύσουν τον γρίφο για το αν υπάρχει ανάλογο ρεκόρ.
Η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη έχει να δεχθεί γκολ επτά μήνες και δεκατρείς ημέρες. Πιο συγκεκριμένα από την Κυριακή (28/04) όταν και αναδείχθηκε ισόπαλοι απέναντι στον Α.Π.Ο Καστέλλας με σκορ 2 – 2 στο Γήπεδο Πάλιουρα. Από τότε έχουν περάσει 1350 αγωνιστικά λεπτά στα οποία οι Κυμαίοι δεν έχουν δεχθεί γκολ ενώ πρέπει να συνυπολογίζουμε και τους δύο αγώνες που έδωσε ο Α.Ο.Κ για το Κύπελλο της Football League 2 όταν αντιμετώπισε τα Λευκάδια Νάουσας και τον Αχιλλέα Νεοκαισαρείας οπότε το ρεκόρ γίνεται ακόμα πιο τρομακτικό αφού πρέπει να προσθέσουμε ακόμα 180 λεπτά αφού στο δεύτερο παιχνίδι ο Α.Ο Κύμης αποκλείστηκε στα πέναλτι μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο 90λεπτο και το 1 – 1 της παράτασης.
Συνεπώς τα δίχτυα των Κυμαίων έχουν να ματώσουν για 1530 αγωνιστικά λεπτά, κάτι που αναμφίβολα δεν συναντά κανείς συχνά και που δεν αποκλείεται να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ρεκόρ στη ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου