Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Μικτή Εύβοιας – Μικτή Κεφαλλονιάς – Ιθάκης 3 – 1


Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Μικτή Εύβοιας κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και επικράτησε της Μικτής Κεφαλλονιάς – Ιθάκης με 3 – 1 στο Ενωσιακό Γήπεδο Χαλκίδας.
Με την έναρξη του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12' με τον Κουκλή να σημειώνει το 0 – 1. Η απάντηση της Μικτής Εύβοιας ήρθε άμεσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βεζυρτζόγλου για το 1 – 1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη και το 59' ο Βεζυρτζόγλου πήρε τον ρόλο του δημιουργού, «σέρβιρε» για τον Τσιβίκα που δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Αννίκο να σημειώσει το 2 – 1 ενώ την νίκη σφράγισε στο 92' ο Παναγιωτάκος διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 1 για την ομάδα της Εύβοιας που προκρίθηκε στην επόμενη φάση του U.E.F.A Regions Cup.

Μικτή Εύβοιας: Μόνος, Κόκκος, Σπανός, Θωμόπουλος, Μεταξάς, Καλοχωρίδης, Αγραφιώτης, Δαρζέντας, Βεζιρτζόγλου, Ξιφαράς, Τσιβίκας.

Την απόστολή συμπλήρωσαν: Σιάνος, Κοτρώτσιος, Παναγιωτάκος, Δαμάσκος, Ευγενίου, Μαστροκώστας, Ζέρβας.

Μικτή Κεφαλλονιάς – Ιθάκης: Αννίκος, Περιβολάρης, Ζερβός, Λουλουδας, Χαραλαμπόγλου, Κουκλής, Κομήτας, Αμουργης, Μπαζάρογλου, Dukai Petar, Armando Karaj.

Την αποστολή συμπλήρωσαν: Αντωνάτος, Λυκούδης, Καραϊσκος, Τζωρτζάτος, Ζαβαλης, Πολάτος.



Για φωτογραφίες πατήστε εδώ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου