Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Α.Ο Ωρεών – Ταμυναϊκός Αλιβερίου 1 – 0



Σημαντική νίκη για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία πέτυχε ο Α.Ο Ωρεών απέναντι στον Ταμυναϊκό Αλιβερίου με 1 – 0 στο Γήπεδο Νέου Πύργου.
Οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο προσφέροντας φάσεις και θέαμα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Α.Ο Ωρεών είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε μόλις στο 5' με τον Τούσερτ όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Πετράκη.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 25' έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Ζαχαράκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι απείλησαν στο 57' με τον Τούσερτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 70' Μεθενήτη να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Μπιμπάϊ.
Στο 93' ο Μούστος με ατομική προσπάθεια και εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Πετράκη γράφοντας το 1 – 0 και χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Ωρεών: Μπιμπάι, Ρεσούλι Δ., Ματζώρος, Δημητρίου, Μαργέτης (80' Καπλανάι), Δημουλάκης, Αθανασίου Ι., Ζαχαράκης, Μούστος, Τούσερτ, Καραβάς (70' Πατσής)

Ταμυναϊκός Αλιβερίου: Πετράκης, Δήμος Λύκος, Κολλιόπουλος, Ντούρας, Παντελής, Τουρέ, Μεθενίτης, Μαυρίδης, Καρατζάς, Πιλάτης, Δ. Λύκος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου