Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου – Α.Ο Κριεζών 3 – 2



Μεγάλη νίκη πέτυχε ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου απέναντι στον Α.Ο Κριεζών με 3 – 2 στο Μπούρτζι.
Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη τους και την λευκή ισοπαλία του Α.Ο.Ν Αρτάκης με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας αύξησαν την διαφορά στους πέντε βαθμούς από τους διώκτες τους.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν με όρεξη στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 13' οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Μπιτσάνη να πλασάρει τον Γιάνναλο και να γράφει το 0 – 1.
Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 18' οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του με καρφωτή κεφαλιά του Αργύρη κάνοντας το 1 – 1.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 31' όταν ο Μπιτσάνης με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σημαδέψει την εστία του Γιάνναλου.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Ασίκογλου δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το γκολ αφού η αμυντικοί του Ευβοϊκού απομάκρυναν πάνω στην γραμμή.
Στο 51' οι γηπεδούχοι θα κάνουν το 2 – 0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαχαρία.
Ο Α.Ο Κριεζών αντέδρασε και στο 71' έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του με εξαιρετικό γκολ του Γουλέτα που κρέμασε τον Γιάνναλο γράφοντας το 2 – 2.
Στο 76' ο Γουλέτας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιάνναλου.
Στο 80' ο Σπανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χατζημαρινάκη γράφοντας το 3 – 2 που ήταν και το τελικό σκορ.
Στο 84' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Κούτρα.

Οι ενδεκάδες:

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου: Γιάνναλος, Λύκος, Ρουμπής, Αυλωνίτης, Κούτρας, Νόνας (75' Ζαχαριάς), Μπασινάς, (73' Μακαντάσης) Τσομώκος (79' Τσουτης), Αργύρης, Σπανός, Ζαχαριας.


Α.Ο Κριεζών: Χατζημαρινάκης, Στανόγιεβιτς (53΄ Τσιρωνης), Ζωγογιάννης, Χριστοδούλου, Καϊτιδης (69' Γουλέτας), Αντώνενας, Καρβούνης, Μπιτζάνης, Ασίκογλου, Σιλεβίστας (86' Τσέρος), Τηλιόπουλος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου