Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας – Α.Ο.Φ Λήλας Βασιλικού 0 – 0



Στο μηδέν έμειναν Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας και Α.Ο.Φ Λήλας Βασιλικού στο Γήπεδο Αιδηψού.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Μαντά.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Ιστιαίας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και βρίσκονταν συνεχώς στην επίθεση αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Μαντά.
Η μοναδική καλή στιγμή του ημιχρόνου ανήκει στους φιλοξενούμενους αφού στο 35' ο Μαραγκός με δυνατό σουτ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Καρατσόλια.
Στην επανάληψη η ομάδα του κ. Σπίνζου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 69' όταν ο Μαντάς μπλόκαρε με γροθιές την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Δαρζέντα.
Στο 70' οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με τον Καλυβάτσι να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε με υπερένταση ο Μαντάς.
Στο 88' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες αφού ο Τριανταφύλλου Θ. αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι ενδεκάδες:

Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας: Καρατσόλιας, Τριανταφύλλου Α., Τουρφρέ, Στεργίου, Γαβριήλ, Δαρζέντας, Τσούλος (58' Καλυβάτσι), Γοργομάτης, Τούσερτ.

Α.Ο.Φ Λήλας Βασιλικού: Μαντάς, Κικίδης, Τζανής, Μακρής, Καρλατήρας, Αγραφιώτης, Σπυρόπουλος, Κουτσαυλής, Μαραγκός (68' Χρήστου), Σιμιτζής (56' Κατσικάβαλης), Νάνος (77' Τρίκκας).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου