Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Α.Ο Ωρεών – Α.Ο Απόλλων Ερέτριας 0 – 1



Εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Α.Ο Απόλλων Ερέτριας απέναντι στον Α.Ο Ωρεών με 0 – 1 στο Γήπεδο Νέου Πύργου.
Οι πράσινοι για ακόμα ένα παιχνίδι δεν κατάφεραν να γευτούν την χαρά τις νίκης αφού οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα τις Ερέτριας πίεζε τους γηπεδούχους σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του γηπέδου και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Σταματάκο και Τόρα.
Στο 35' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μαρινάκη ο Τόρα με κεφαλιά έγραψε το 0 – 1.
Στο δεύτερο μέρος ο Α.Ο Απόλλων Ερέτριας συνέχισε να πιέζει ψηλά και στο 54' ο Σταματάκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπιμπάι όμως ο επόπτης υπέδειξε οφ σάιτ.
Στο 84' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ όταν το σουτ του Σταματάκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπιμπάι.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Ωρεών: Μπιμπάι, Ρεσούλι, Ματζώρος, Δημητρίου (78' Σελίμης), Γιουκάι (46' Στεργίου), Αθανασίου Ι., Μούστος. Ζαχαράκης, Πάτσης, Αθανασίου Δ., Ιωσήφ.

ΑΑπόλλων Ερέτριας: Μιτακίδης, Βλάχος, Μαυρομάτης, Βελαέτης, Κοκάλας, Ματσιμάνης (70' Παριανός), Μπασινάς, Μαρινάκης, Τόρα (72' Τσαραντάνης), Σταματάκος (90' Λάμπρου), Μεμάι.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου