Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Επιστολή της Ε.Π.Σ.Ε στον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων



Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ήταν καυστική σχετικά με πολιτικούς που στρέφονται εναντίων ομάδων της περιοχής τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς:

κ. Ιωάννη Μπουροδήμο (Δήμαρχο Δ. Διρφύων – Μεσσαπίων)

κ. Αποστόλη Παρακάτη (Αντιδήμαρχο Δ. Διρφύων – Μεσσαπίων για θέματα Αθλητισμού) 

Προς έκπληξή μας, και για πρώτη φορά στα χρόνια που ασχολούμαστε με την κεντρική διοίκηση του ποδοσφαίρου της Εύβοιας, βλέπουμε πολιτικούς να στρέφονται εναντίον ομάδων της περιοχής τους.
Πιο συγκεκριμένα, βλέπουμε την τοπική αυτοδιοίκηση μιας περιοχής να στρέφεται εναντίον δυο σωματείων τα οποία μεταξύ τους έχουν άριστες σχέσεις. Ο λόγος για εσάς κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, οι οποίοι προσπαθείτε να βάλετε τους συμπολίτες σας σε εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ τους αλλά και με την διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Εύβοιας.
Προς μεγάλη λύπη και απογοήτευσή μας, φαίνεται πως δε θέλετε καλή συνεργασία μεταξύ αυτών των δυο σωματείων.
Σας προκαλούμε, αν έχετε την δύναμη, να καλέσετε τις διοικήσεις αυτών για να σας επιβεβαιώσουν τις μεταξύ τους καλές σχέσεις.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας πουν ότι έχουν από κοινού συμφωνήσει πότε μπορούν να χρησιμοποιούν ένα γήπεδο με φυσικό χόρτο και πότε σε αυτό μπορούν να μπουν για να αγωνιστούν πέραν του ενός σωματείου.
Και παρά την καλή τους συνεννόηση, επιμένετε να σπέρνετε διχόνοια ανάμεσά τους και να δημιουργείτε βάσεις για τριβές και παρεξηγήσεις έως τώρα.
Παρομοίως πράττετε και ενόψει του αγώνα Φοίνικας Ψαχνών – Δόξα Προκοπίου (προγραμματισμένος για την Τετάρτη (20/02), το οποίο ορίσατε στο γήπεδο της Τριάδας.
Επενδύετε τόσο στην πρόκληση που αν αφήσουμε το συγκεκριμένο αγώνα να διεξαχθεί, πολύ πιθανόν να δούμε γεγονότα που και εσείς γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν θα ήταν καλό να συμβούν στην περιοχή σας.
Η Ένωσή μας, επειδή πιστεύει ότι ο αθλητισμός είναι ένα κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός, σας προτρέπει για ακόμη μια φορά να φωνάξετε και τα δυο σωματεία, και αν είναι δυνατόν ακόμη και τα υπόλοιπα σωματεία της περιοχής σας και να προβείτε σε αμοιβαίες εξηγήσεις, και για σας αλλά και για το καλό του αθλητισμού της περιοχής σας.
Εμείς, ως Ένωση, αποφασίζουμε να προβούμε στην αναβολή του εν λόγω παιχνιδιού και περιμένουμε άμεσα μια αρμονική και προς το συμφέρον όλων λύση από εσάς.
Διαφορετικά, στο εξής θα ορίζουμε εμείς τα γήπεδα εφόσον έχουμε στα χέρια μας τα παραχωρητήρια όλων των γηπέδων της περιοχής σας για όλη την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013, και αφού φυσικά, δεν πιστεύουμε ούτε ως αστείο ότι θα θέλατε να διώξετε τις ομάδες από τα χωριά τους. 

Πηγή: www.epsevias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου