Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Παναχαϊκή – Ηρακλής Ψαχνών 0 – 1


Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε της Παναχαϊκή με 0 – 1 με πέναλτι στις καθυστερήσεις στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο Πάτρας.
Με την έναρξη του αγώνα οι Πατρινοί μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργούσαν ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να τις αξιοποιήσουν ενώ και στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να έχουν την διάθεση να απειλήσουν και τους πράσινους να κρατάνε το μηδέν στην άμυνα. Στο 88' ο Κωστόπουλος ανέτρεψε μέσα στην μεγάλη περιοχή τον Κρητικό με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πατσατζόγλου διαμορφώνοντας το 0 – 1. Οι παίκτες της Παναχαϊκής αντέδρασαν έντονα ενώ στο 90' λόγο της έντασης αποβλήθηκε ο Κρητικός αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες.

Παναχαϊκή: Παπαδόπουλος, Σπίνουλας, Χιντζίδης, Βαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Φατιόν, Κιάσσος, Βιγιαφάνε (70' Πλέγας), Κοντογουλίδης (75' Αποστολόπουλος), Στεργίδης (88' Λίτσης), Πάτο.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Παληγεώργος, Βιγιαρέχο (59' Νικολόπουλος), Πατσατζόγλου, Τσιμότζι, Ντελέκος (50' Γκμπαγκουϊντί), Τσούτσης, Μπουμάλ, Οχάντζα (26' Κρητικός).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου