Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Παναχαϊκή: Διάψευση για Παντελή



Η Π.Α.Ε Παναχαϊκή διέψευσε τα σενάρια περί επαφών με τον τεχνικό του Ηρακλή Ψαχνών Νίκο Παντελή για την θέση του προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε ότι δημοσιεύματα των εφημερίδων Πελοπόννησος και Γνώμη αναφέρουν ότι νέος προπονητής της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα είναι ο Νίκος Παντέλης με βοηθό του τον πρώην βοηθό του Ηλία Φυντάνη, Γιώργο Ασπρογέρακα. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαψεύδει κατηγορηματικά αυτή την είδηση και θέλει να κάνει σαφές έστω και αν έτσι αδικούνται κάποιοι αξιόλογοι προπονητές ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να περάσουν την πόρτα των αποδυτηρίων της ξανά, μετά την οδυνηρή εμπειρία του Γιάννη Παπακώστα και κάποιων παικτών στημένων ομάδων, είτε προπονητές είτε ποδοσφαιριστές οι οποίοι έστω και να έχουν ακουστεί στην υπόθεση των στημένων αγώνων.
Ειδικά ο. κ. Παντέλης έχει επιλέξει ακόμη και μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση των στημένων αγώνων, υπόθεση για την οποία βρίσκεται εκτός φυλακών με την καταβολή χρηματικής εγγυήσεως, να εργάζεται σε ομάδες που συνεχώς απασχολούν τις αρχές με ύποπτους αγώνες. Όσον αφορά τον κ. Ασπρογέρακα προσέφερε πάρα πολλά στην ομάδα νέων της ΠΑΕ Παναχαϊκή αλλά σε καμία περίπτωση αυτή την στιγμή δεν αποτελεί προπονητή που μας ενδιαφέρει.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αυτή την στιγμή έχει προπονητή τον Ηλία Φυντάνη με τον οποίο τις προηγούμενες βδομάδες το Δ.Σ. βρέθηκε σε αντιπαράθεση λόγω της επιλογής του να μην χρησιμοποιεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και για τον χρόνο που αφιερώνει στην προπονητική του απασχόληση αφού για προσωπικούς του λόγους βρίσκεται πολύ λίγο χρόνο στην Πάτρα.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκτιμά απεριόριστα τις προπονητικές ικανότητες του Ηλία Φυντάνη και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να είναι και προπονητής την νέα περίοδο μετά τα όσα έχει προσφέρει αλλά την παρούσα στιγμή στο μυαλό όλων μας είναι στην νέα περίοδο αλλά και στις επόμενες περιόδους στο τιμόνι της ομάδας να βρίσκεται ένας προπονητής που θα ζει μόνιμα στην Πάτρα, θα ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο στο προπονητικό κέντρο, θα ασχολείται με όλες τις ομάδες, θα βελτιώνει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα έχει ταυτίσει όλες τις φιλοδοξίες του με τις δικές μας.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει κατηγορηματικά ότι αυτή την στιγμή ούτε έχει συζητήσει ούτε πολύ περισσότερο έχει κλείσει κανένα προπονητή και λόγω σεβασμού στον κ. Φυντάνη αλλά και γιατί ποτέ στο παρελθόν δεν συζήτησε με κανένα προπονητή πριν λύσει την συνεργασία της με τον προπονητή που έχει. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θεωρεί όλα τα δημοσιεύματα τα οποία γίνονται για το θέμα του προπονητή αυτή την στιγμή και μάλιστα τις παραμονές ενός κρίσιμου αγώνα για διαφόρους λόγους αγώνα εκ του πονηρού. 
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σε οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, σε οποιοδήποτε δημοσιογραφικό ή εκδοτικό μέσο έχει τολμήσει μέχρι σήμερα να αμφισβητήσει την αξιοπιστία της είτε για παρελθόντες αγώνες είτε για τον αγώνα της Κυριακής θα υποβάλλει αγωγή και μηνύσεις.

Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου