Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Σ.Π.Π.Ε: Ανανέωση ταυτοτήτων προπονητών


Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Εύβοιας συνεδρίασε πρόσφατα και ανακοίνωσε τα κάτωθι.

«Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ο.Π.Π.Ε οι προπονητές κάτοχοι διπλώματος Ε.Π.Ο, από το 1998 – 2012, υποχρεούνται να ανανεώσουν την ισχύ των ταυτοτήτων τους (αδειών), όπως προβλέπεται από την σύμβαση προπονητών U.E.F.A – E.Π.Ο και τον Κανονισμό Προπονητών της Ε.Π.Ο. Για το λόγο αυτό ο Σ.Π.Π.N.Ε θα αποστείλει κατάσταση των μελών του με τα παραπάνω , προκειμένου να οργανωθούν σε συνεργασία με το εκαιδευτικό συμβούλιο της Ε.Π.Ο, κατά τόπους τα σεμινάρια αναθεώρησης των ταυτοτήτων (αδειών). Στην κατάσταση θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του προπονητή, το πατρώνυμο, η χρονολογία έκδοσης του διπλώματος (U.E.F.A A' – U.E.F.A B') και ο τόπος – ημερομηνία της τελευταίας σχολής που φοίτησαν.

Ύστερα από την τελευταία ανακοίνωση της Ε.Π.Ο, σχετικά με τα διαδικαστικά συμμετοχής υποψηφίων σε μια σχολή επανεξέτασης προπονητών που κρίθηκαν ανεξεταστέοι κατά τη φοίτησή τους σε κάποια σχολή Ε.Π.Ο, αποφασίστηκε να αποστείλουμε κατάσταση των μελών μας προς επανεξέταση, για να υποβληθούν στο Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της Ε.Π.Ο και να εξυπηρετηθούν τα μέλη μας, σχετικά με τις έδρες που θα οριστούν ως κέντρα επανεξέτασης.

Αποφασίστηκε να παρευρεθεί το συμβούλιο σε προσεχές συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Ε και του Σ.Δ.Π.Ε ώστε να συζητηθεί και πάλι το θέμα με τις ταυτότητες των προπονητών σε Α1 και Α2 κατηγορία Ευβοίας.

Να συζητηθεί σε προσεχές συμβούλιο η πρόταση του μέλους Βλάση Ταβλαρίδη, για τη διεξαγωγή σεμιναρίου Τερματοφυλάκων».

Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου