Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Α.Ο Χαλκίς – Μαχητής Τερψιθέας 1 – 0


Μάχη μέχρι τέλους έδωσε ο Α.Ο Χαλκίς και πήρε την νίκη απέναντι στον Μαχητή Τερψιθέας με 1 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κυνηγούσαν το γκολ σε αντίθεση με την ομάδα της Λάρισας που ήταν κλεισμένη στα καρέ της προσπαθώντας να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Στην επανάληψη οι νερατζούρι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 47' είδαν την κεφαλιά του Γκιόκα να σταματάει στο δοκάρι του Μπρέλια ωστόσο οι νεραζτούρι πήραν τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς σε φάση διαρκείας στο 93' όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βαλκάνου ο Ταυταρίδης πήρε την κεφαλιά και ο Κωνσταντάγκας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.

Α.Ο Χαλκίς: Ντουμάνης, Αυλωνίτης (60' Κωνσταντάγκας), Τσατσαρώνης (70' Μπαλαμπάνης), Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Γκιόκας, Τσαλμάς (77' Κυρήκος), Πέτσης.

Μαχητής Τερψιθέας: Μπρέλιας, Κρίτσας (89' Παυλόπουλος),. Παγκαρλιώτης, Αθανασίου, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Σαββίδης (57' Μαντζαφούλης), Μόλας, Κρεββατας (40' λ.τρ. Πατσιαβούρας), Νικούλης, Μαλάκος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου