Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας – Π.Α Ιστιαίας 1 – 1


Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν στο βορειοευβοιώτικο ντέρμπι, Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας και Ποδοσφαιρική Ακαδημία Ιστιαίας με σκορ 1 – 1 στο Εθνικό Στάδιο της πόλης.
Με την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν χώρους να απειλήσουν ενώ με την συμπλήρωση του 20λεπτου η Ένωση ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 21' απείλησε με δυνατό σουτ του Δαρζέντα που όμως απέκρουσε ο Μαυρούτσικος. Στην συνέχεια της φάσης ο Ανέστης εκτελεί το κόρνερ με τον Στεργίου να πιάνει την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 28' ο Βασιλείου εκτελεί φάουλ με τον Πολίτη να πιάνει την κεφαλιά όμως οι αμυντικοί των τυπικά φιλοξενούμενων απομάκρυναν την μπάλα. Στο 43' σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή για την Ακαδημία με τον Παπανδρέου να κάνει το σουτ όμως ο Καρατσόλιας μπλόκαρε την μπάλα και 1' αργότερα ο Κούκουρας και πάλι έκανε το σουτ με τον πορτιέρο τον γηπεδούχων να τον σταματάει για δεύτερη φορά.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (47') οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Δαρζέντα όμως ο Μαυρούτσικος μπλόκαρε την μπάλα και στο 57' ο Κούκουρας με ωραία ατομική ενέργεια στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καρατσόλια για το 0 – 1. Στο 69' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Τριανταφύλλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Ένωση δεν πτοήθηκε από το αριθμητικό μειονέκτημα και 1' αργότερα απείλησε με τον Στεργίου. Στο 85' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι έπειτα από χέρι του Αφένδρα με τον Δαρζέντα να το εκτελεί εύστοχα και να διαμορφώνει το τελικό 1 – 1.

Για φωτογραφίες πατήστε εδώ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου