Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Α.Ο Κύμης – Α.Ο Καρδίτσας 2 – 1


Εξαιρετική παρουσία είχε ο Α.Ο Κύμης ο οποίος επικράτησε του Α.Ο Καρδίτσας με 2 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Κύμης.
Με την έναρξη του αγώνα οι Κυμαίοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο περιορίζοντας τους φιλοξενούμενους σε αμυντικούς προσανατολισμούς με την ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη να απειλεί από νωρίς με τους Ανέστη και Τσικτσίρη όμως ο Τάτσος επενέβη σωτήρια και στις δύο περιπτώσεις. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 61' ο Μπουρούς ανετράπη μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Τσιάτσιο να αναλαμβάνει την εσχάτη των ποινών και να σημειώνει το 1 – 0 και 3' αργότερα ο Μπουρούς διπλασίασε τα τέρματα των Κυμαίων πετυχαίνοντας το 2 – 0. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με μακρινές μπαλιές να απειλήσουν την εστία του Πάππου και στο 77' μετά από αδράνεια της άμυνας του Α.Ο.Κ ο Τζοβάρας με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1 ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα η ομάδα του Θανάση Τίκκα άγγιξε την ισοφάριση όμως το σουτ του Κούρκουλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Πάππου.

Α.Ο Kύμης: Πάππος, Kαρλής, Mπαρκώσης, Kοκκάλας, Tσικτσίρης, Tσιάτσιος (68' Φλιούκας), Φωτιάς, Γεωργουδάκης, Mπουρούς, Aνέστης (60' Δήμου), Tσομπάνης (62' Μήτρου).

Α.Ο Καρδίτσας: Tάτσιος, Kαβαλάρης, Kωνσταντινίδης, Θυμιόπουλος, Kούρκουλας, Tσέλιος, Παπαευαγγέλου (79' Κεφαλάς), Παππάς, Tσιρογιάννης, Nάκου (62' Μίλκοβιτς), Tζοβάρας (Μίλκοβιτς).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου