Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Αχιλλέας Δομοκού – Α.Ο Χαλκίς 0 – 0


Στο «μηδέν» κόλλησαν ο Αχιλλέας Δομοκού με τον Α.Ο Χαλκίς στο Δημοτικό Στάδιο Δομοκού.
Στο πρώτο ημίχρονο οι «νερατζούρι» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν μόλις στο 15' με τον Ναουμίδη να πλασάρει λίγο άουτ ενώ ούτε ο Κωνσταντάγκας κατάφερε να «βρει» δίχτυα στο 25' με τον Γιόλδαση να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 40' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ όμως το σουτ του Μαλισόβα κατάληξε στη συμβολή των δοκαριών του Ντουμάνη και 5' αργότερα ο Τσαλμάς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τους αμυντικούς να απομακρύνουν πριν καταλήξει στην εστία. Στην επανάληψη το παιχνίδι δεν είχε τον ίδιο ρυθμό με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν τους διαδρόμους για να απειλήσουν με μοναδική καλή στιγμή το σουτ του Καντού στο 89' με τον Ντουμάνη να μπλοκάρει την μπάλα.

Αχιλλέας Δομοκού: Γιολδάσης, Τσιλίκας, Αναστασίου, Πέδρο, Μπαντής, Καλαμάτας, Μαλισσόβας, Ράπτης (40' Φραταράκου), Αλαμάνης (65' Τλούπας), Καντού, Ζαχαράκης (52' Κατσαδούρος).

Α.Ο Χαλκίς: Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Ταυταρίδης (78' Κηρύκος), Βαλκάνος, Κωνσταντάγκας, Τσουπεής,Τσαλμάς.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου