Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Σάντος: Μόνο υπερηφάνια για την Εθνική


Ο Φερνάντο Σάντος τόνισε πως μόνο υπερήφανος μπορεί να είναι για ότι κατάφερε η Εθνική μας ομάδα υπό την παρουσία του στον πάγκο της.
Αναλυτικά ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ: «Αποβλήθηκα από τον πάγκο μετά το τέλος του αγώνα για έναν ανεξήγητο λόγο και δεν ήμουν στα πέναλτι. Είπα κάτι απλό στον διαιτητή, μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο για να στηρίξουμε τους παίκτες και με απέβαλε γιατί κάτι τέτοιο υποτίθεται ότι απαγορεύται, ενώ στην αντίπαλη ομάδα είχαν μπει κανονικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να συμπαρασταθούν στους παίκτες. Και στο τέλος της παράτασης έγινε το ίδιο. Μου είπε ''εγώ διατάζω εδώ πέρα''».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το τι κρατάει από τα χρόνια που ήταν στον πάγκο της «γαλανόλευκης» τονίζοντας πως μόνο υπερήφανος μπορεί να είναι για τις επιτυχίες που είχε η Εθνική μας (προημιτελικά Euro 2012, φάση «16» Μουντιάλ 2014) μετά το Μουντιάλ του 2010, όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. «Καταφέραμε και πήραμε πολύ σημαντικά πράγματα, φέραμε επιτυχίες, και μόνο υπερήφανος είμαι για ό,τι πετύχαμε. Όλοι πιστέψαμε στην πρόκριση, τα παιδιά το πίστευαν, έκαναν μεγάλη προσπάθεια», πρόσθεσε για να αναφερθεί στον λόγο που το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι.
«Στην παράταση δεν παίξαμε με καθαρό μυαλό, αν και υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Αντιμετώπισαμε τις ευκαιρίες που είχαμε με ανορθόδοξο τρόπο, κάτι που έφερε τα πέναλτι».

Τέλος, είπε «ευχαριστώ πάρα πολύ» στα ελληνικά.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου