Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Α.Ο Μακρυκάπας – Α.Ο.Ν Αρτάκης 0 – 2


Στο τελευταίο 10λεπτο κατάφερε να κλέψει την νίκη ο Α.Ο.Ν Αρτάκης επικρατώντας του Α.Ο Μακρυκάπας με 0 – 2 στο Γήπεδο Μακρυκάπας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι από τους αντιπάλους τους και έδωσαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας μη επιτρέποντας στους παίκτες του «Ύρτακου» να πλησιάσουν την εστία του Κηριακόπουλου.
Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να βγάλουν και επιθετικές προσπάθειες και έγιναν απειλητικοί για την εστία του Ευαγγελινού χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να την παραβιάσουν. Στο τελευταίο 20λεπτο η ομάδα της Αρτάκης αύξησε την πίεση, έκλεισε τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο και στο 85' ο Ζήσης στο ντεμπούτο του κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Καραχάλιος σημείωσε το 0 – 1. Στα εναπομείναντα λεπτά η Μακρυκάπα πίεσε για την ισοφάριση με τον Μακαντάση να εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2 με τον «Ύρτακο» να πιάνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τον Α.Σ Ολυμπιακό Χαλκίδας και τον Α.Ο Απόλλων Ερέτριας συνεχίζοντας την αντεπίθεση τίτλου.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου