Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας – Α.Σ Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου 1 – 1


Μπορεί ο Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας να μην κέρδισε τον Α.Σ Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 στο Πάρκο του Λαού όμως εκμεταλλευόμενος την ευρεία νίκη του πρώτου αγώνα θα βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Εύβοιας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο όμως οι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 18' με τον Μαστροκώστα να σημειώνει το 1 – 0. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι όντας πιο άνετοι έδωσαν χώρους στους φιλοξενούμενους με τον Ελλήσποντο να το εκμεταλλεύεται και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα του στο 38' με τον Στρατή να σημειώνει το 1 – 1.
Στην επανάληψη η ομάδα της Λαμψάκου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο όμως ήταν αδύνατο να φτάσει στο «θαύμα» με το 1 – 1 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα και τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό του θεσμού όπου περιμένουν τον αντίπαλο τους που θα αναδειχθεί από τον νικητή του ζευγαριού Α.Ο.Ν Αρτάκης – Α.Ε.Κ Χαλκίδας με τον «Ύρτακο» να έχει ελαφρύ προβάδισμα λόγο του πρώτου αγώνα.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου