Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ε.Π.Ο: Από διακοπή πρωταθλήματος μέχρι αποκλεισμό από την Ευρώπη


Διακοπή του πρωταθλήματος, αποκλεισμός από την Ευρώπη και κατανομή του μπόνους του Τσάμπιονς Λιγκ τέθηκαν επί τάπητος στη συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α μετά τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 Στο περιθώριο της συνεδρίασης της κοινοβουλετικής ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη συζητήθηκαν τα τελευταία θλιβερά γεγονότα που ταλανίζουν τον χώρο του ποδοσφαίρου, αναφορικά με τα φαινόμενα βίας και τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν. Στο τραπέζι έπεσαν όλα τα ενδεχόμενα με αρκετούς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να εμφανίζονται ως υπέρμαχοι της άποψης πως πρέπει να διακοπεί άμεσα το πρωτάθλημα. Ακούστηκαν και πιο ακραίες γνώμες περί αποκλεισμού των ελληνικών συλλόγων από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα ή ακόμη και κατανομή του μπόνους που προσφέρει η U.E.F.A στον πρωταθλητή Ελλάδας σε όλες τις ομάδες που μετέχουν στη Super League. Είναι χαρακτηριστικό πως υπήρξε προβληματισμός για το αν μέτρα όπως το ηλεκτρονικό εισιτήριο και η χρήση κάμερας μπορούν να αποτελέσουν λύση στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Άπαντες συμφώνησαν πως το μαχαίρι πρέπει να φτάσει ως το κόκαλο καθώς δεν υπάρχουν περιθώριο για νέα αδράνεια. Πιθανή διακοπή του πρωταθλήματος ωστόσο δεν αποκλείεται να έχει παρενέργειες στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με την Ουγγαρία.

Ο Αλέξης Τσίπρας, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και πλέον αναμένεται η απόφαση που θα ληφθεί σε συνεννόηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου