Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας – Α.Ο Χαλκίς 0 – 0


Στο «μηδέν» κόλλησαν ο Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας και ο Α.Ο Χαλκίς στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και της πόλης που διεξήχθη στο Ενωσιακό Γήπεδο Χαλκίδας.
Με την έναρξη του παιχνιδιού απείλησαν οι «νερατζούρι» καθώς μόλις στο 2' ο Τσομπάνης με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Αγριοδήμου. Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και να πηγαίνουν με το «μηδέν» στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου επέβαλε τον ρυθμό της και απείλησε στο 48' με τον Ανέστη όμως δεν ανησύχησε ο Αγριοδήμος. Στο 61' ο Παναγιώτης Σκριβάνος μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και έκανε το σουτ όμως ο Μόνος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα ενώ στο 65' ο Δήμου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αγριοδήμου και εν συνεχεία υπήρξε σύγκρουση μεταξύ των δύο παικτών με τον διαιτητή να καταλογίζει επιθετικό φάουλ προκαλώντας την οργή των «φιλοξενούμενων». Στο 80' οι «νερατζούρι» έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Τσιβίκα ενώ 2' αργότερα ο Δήμου από καλή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Αγριοδήμο με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το παιχνίδι δίχως τέρματα.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

6 σχόλια:

  1. Επιθετικό φάουλ κ. Λάμπρου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα μπήκε η μπάλα στο πλεκτό και στη συνέχεια οι δυο παίκτες συγκρούστηκαν! Ορθώς ο διαιτητής υπόδειξε επιθετικό φάουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή