Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ηρακλής Ψαχνών – Μικτή Ευβοίας 2 – 3


Σε αγώνα που διεξήχθη για φιλανθρωπικό σκοπό η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών υποδέχτηκε την Μικτή Ευβοίας και ηττήθηκε με 3 – 2 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο ο Ηρακλής Ψαχνών υποδέχτηκε την Μικτή Ευβοίας την Μεγάλη Πέμπτη (10/04) σε ματς που διεξήχθη για φιλανθρωπικό σκοπό. Περίπου 300 φίλαθλοι έδωσαν το παρών στις κερκίδες του γηπέδου και φρόντισαν να συγκεντρώσουν ρούχα και τρόφιμα για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που στερούνται τα προς το ζην.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, που σε τέτοια ματς περνάει σε δεύτερη μοίρα, οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με 3 – 2 έχοντας σκόρερ τους Σμυρναίο, Μακαντάση και Λεοντή, ενώ για τον Ηρακλή Ψαχνών σκόραρε και τα δυο γκολ ο Μαναρίτσας.

Ηρακλής Ψαχνών: Πετράκης, Μιχαλάς, Μπαλόζι Η., Ντέντια, Μάκο, Πατσατζόγλου Β., Ίβκοβιτς, Μπαλαράμπε, Πολίτης, Ανέστης Β., Σενάι.

Έπαιξαν και οι: Μουτουπίδης, Μπέκος, Αργυρίου, Καρκασίνας, Αφράτης, Αποστόλου, Τζανής, Μπούρικας, Μπαλόζι Κ., Ρουσσοδήμος, Μαναρίτσας.

Μικτή Ευβοίας: Μητακίδης, Κοκκάλας, Σπανός, Τοουργέ, Τσικτσιρής, Εγενίου, Κουτσουφλάκης, Καραχάλιος, Γεωργίου, Βαλκάνος, Τσιβίκας.

Έπαιξαν και οι: Μπιμπάι, Καραγκούνης, Μπισμπικόπουλος, Θωμόπουλος, Ταψής, Μακαντάσης, Παριανός, Σκριβάνος, Μήτρου, Σμυρναίος, Σιδέρης, Κούρτης, Λεοντής, Γαλούπης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

4 σχόλια:

  1. Άξιες συγχαρητηρίων τέτοιες ενέργειες, ας τις δούμε να εφαρμόζονται σε όλα τα γήπεδα και με μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βρει μιμητες η προπαθεια δαυτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μικρή η προσέλευση του κόσμου για μια σπουδαία κίνηση, αυτό το φιλικό έπρεπε να γίνει με μία μεγάλη ομάδα και γεμίσει το γήπεδο όλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές του αγώνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή