Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Α.Π.Ο Καστέλλας – Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 1 – 1



Πολύτιμο βαθμό απέσπασε ο Α.Π.Ο Καστέλλας από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 στο Γήπεδο Πάλιουρα.
Η ομάδα του κ. Κιαπέκου έπαιξε με πάθος και δύναμη από το πρώτο λεπτό του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη αφού ο Ευβοϊκός αντέδρασε και κατάφερε στα τελευταία λεπτά του αγώνα να ισοφαρίσει μοιράζοντας βαθμούς και εντυπώσεις.
Η ομάδα της Καστέλλας μπήκε με πάθος στον αγωνιστικό χώρο και στο 29' άνοιξε το σκορ με τον Τσιβίκα να πλασάρει τον Γιάνναλο έπειτα από σέντρα του Βογιατζή γράφοντας το 1 – 0.
Στο 42' ο Μήτρου έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γιάνναλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν τον Ευβοϊκό και στο 66' ο Τσιβίκας έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν πέρασε την άμυνα των φιλοξενούμενων αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γιάνναλου.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχαναν τις ευκαιρίες ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου αυτός που πέτυχε το γκολ αφού στο 81' ο Σπανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από ανεπιτυχή έξοδο του Κυρόπουλου.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου