Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Α.Ο Απόλλων Ερέτριας – Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς 1 – 1



Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν Α.Ο Απόλλων Ερέτριας και Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς στο Γήπεδο Ερέτριας.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο με εννέα παίκτες λόγο των αποβολών που δέχθηκαν και ευτυχώς δεν υπήρξαν και άλλες απώλειες.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τους φιλοξενούμενους να έχουν ελαφρά την υπεροχή.
Στο 27' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Μυτακίδη όταν έπιασε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και ο προπονητής της ομάδας προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή αντικαθιστώντας τον Μαυρομάτη με τον νεαρό τερματοφύλακα Τζαβάρα.
Στο 38' έμειναν και οι φιλοξενούμενοι με δέκα παίκτες όταν ο Μεταξάς Ι. δέχθηκε την κόκκινη κάρτα.
Στο 40' η ομάδα της Ερέτριας κέρδισε φάουλ σε καλή θέση το οποίο εκτέλεση ο Μπασινάς στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ρούμπη γράφοντας το 1 – 0.
Στο 43' οι δύο ομάδες έμειναν με εννέα παίκτες όταν αποβλήθηκαν ο Σταματούκος Ν. της Ερέτριας και ο Μεταξάς Ν. της Δροσιάς.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές στα ανασταλτικά τους καθήκοντα με τον Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς να προσπαθεί να ισοφαρίσει.
Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 60' με εύστοχη εκτέλεση του Ματζούνη γράφοντας το τελικό 1 – 1.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Απόλλων Ερέτριας: Μυτακίδης, Βλάχος (52' Ευγενίου), Παριανός, Βελαέτης, Κοκκάλας, Μαυρομάτης (27' Τζαβάρας), Μπασινάς, Μαρινάκης, Μεμάι, Σταματούκος, Τόρα (83' Αντωνίου).

Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς: Ρούμπης, Μεταξάς Ι., Κηπιώτης, Ματζούνης, Τσούτης, Μεθενίτης (60' Παναγιωτάκος), Λίφο (80' Μπατζαλής), Φρούσης, Δάσκος (50' Ρίκα), Σάλεμ, Μεταξάς Ν..

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου