Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Α.Ο Αναγέννηση Ευρίπου – Α.Σ Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου 1 – 2



Εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Α.Σ Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου απέναντι στον Α.Ο Αναγέννηση Ευρίπου με 1 – 2 στο Γήπεδο Βατώντα.
Οι φιλοξενούμενοι με την νίκη αυτή παρέμειναν έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Σούλη Παππά να τους πλησιάσει στην βαθμολογία.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 25' άνοιξαν το σκορ με τον Καραγιάννη να γράφει το 0 – 1 στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Λεμονή.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 53' έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του με τον Βουγιούκα να γράφει το 1 – 1.
Στην συνέχεια ο Ελλήσποντος επανέκτησε την κατοχή, έγινε απειλητικός και στο 73' πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Στρατή να γράφει το τελικό 1 – 2.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Αναγέννηση Ευρίπου: Λεμονής, Κονόμι (77' Πραγιάς), Κοτρογιάννης (82' Αγγελάτος Δ.), Δεναρινός, Βουγιούκας, Χρύσος, Λόλου, Παρζίγκας (56' Αγγελάτος Β.), Πάλλας, Κλέβις, Αλευρίδης.

Α.Σ Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου: Βασιλείου, Κυπριώτης (76' Ελευθεριάδης), Κολιόπουλος, Καραγιάννης, Θωμόπουλος, Μακότσι, Σιγανός, Σταμούλος, Ρήγας, Τουζούν (90' Πατρινός), Στρατής.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου