Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Α.Ε.Κ Νέου Πύργου – Α.Σ Δόξα Προκοπίου 6 – 1



Βαριά ήττα γνώρισε ο Α.Σ Δόξα Προκοπίου από την Α.Ε.Κ Νέου Πύργου με τον επιβλητικό 6 – 1 στο Γήπεδο Νέου Πύργου.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του κ. Κυρπισλίδη μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 14' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καπάνταη από τον Μορφούλη, ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών και ο Γοργομάτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.
Στο 28' ο Μαρίνοβ μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και μεταβίβασε στον Καπάνταη ο οποίος επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στον Μαρίνοβ που με δυνατό σουτ έγραψε το 2 – 0.
Στην επανάληψη οι κιτρινόμαυροι μπήκαν με φόρα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις 1' μετά την είσοδο τους ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 με δυνατό σουτ του Καραβά.
Στο 55' ο Ντέντης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Προκοπίου και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλατζά για το 4 – 0.
Στο 57' ο Κυρπισλίδης με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 5 – 0.
Στο 66' ο Μαρίνοβ μεταβίβασε εξαιρετικά για τον Λυσσέα και αυτός από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6 – 0.
Το μόνο που κατάφερε η Δόξα ήταν στο 85' να μειώσει με τον Γούλα στο τελικό 6 – 1.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ε.Κ Νέου Πύργου: Μπαρμπούνης, Ντέντης, Φικάι, Γιουκάι, Λάτζος (68' Χαλαστάρας), Κυρπισλίδης (58' Στεφανής), Μαρίνοβ, Λυσσέας, Καπάνταης (70' Κορομανίδης), Γοργομάτης, Καραβάς.

Α.Σ Δόξα Προκοπίου: Αλαντζάς, Μορφούλης Γ., Μορφούλης Δ., Δροσούνης, Δημήτραινας (60' Μιχαήλ), Κωνσταντός, Μπαλατσός (67' Γούλας), Πουλιπούλης, Κουτσουφλάκης Γ., Σιγανός (80' Μούντριχας), Δημάκος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου