Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Παναιγιάλειος – Ηρακλής Ψαχνών 0 – 3


Ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν ο νικητής του «ντέρμπι» της αγωνιστικής αφού επιβλήθηκε του Παναιγιάλειου με 0 – 3 στο Δημοτικό Στάδιο Αίγιου.
Με την έναρξη του αγώνα (2') οι πράσινοι ευτύχισαν να προηγηθούν όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουμάλ ο Οχάντζα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανδρούτσου σημειώνοντας το 0 – 1 κάνοντας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 8' ο Νάστος από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ όμως ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε την μπάλα. Το επόμενο 20λεπτο άνηκε στον Παναιγιάλειο που προσπαθούσε να ανοίξει την πολύ καλά στημένη άμυνα των φιλοξενούμενων χωρίς ωστόσο να βρει τους διαδρόμους ενώ στην συνέχεια η ομάδα του Θωμά Γράφα ισορρόπησε το παιχνίδι και απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τους Παλαιολόγο και Κρητικό. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κυνήγησαν την ισοφάριση όμως ο Ηρακλής Ψαχνών έφτασε στο γκολ στο 61' όταν και πάλι ο Μπουμάλ είχε τον ρόλο του δημιουργού και με ωραία σέντρα βρήκε τον Τσιμότζι που πέτυχε το 0 – 2 και πάγωσε τους γηπεδούχους. Στο 75' οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν με τον Μπούνα και στο 85' ο Τσιμότζι διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3 που έφερε το Ηρακλή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Παναιγιάλειος: Ανδρούτσος, Σανδραβέλης (35' λ. τρ. Σταμογιάννος), Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Ακπαρίδης (69' Σκαρτσίλας), Νάστος, Κοιλιάρας, Αργυρόπουλος (61' Κατσικοκέρης), Μπούνας, Μπουρλάκης, Ατματσίδης.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Καλαϊτζίδης (59' λ. τρ. Μπακομήτρος), Παλαιολόγος, Τσιμόντζι, Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Κρητικός, Τσούτσης (76' Νικολόπουλος), Οχάντζα (81' Γκεμίσης).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου