Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Δωτιεύς Αγίας – Α.Ο Χαλκίς 0 – 0


Στο «μηδέν» κόλλησε ο Α.Ο Χαλκίς απέναντι στον Δωτιεύς Αγίας στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Λάρισας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά χωρίς να καταφέρουν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με εξαίρεση την φάση του 32' όπου ο Δωτιεύς απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γούτου με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντουμάνη. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και απείλησαν στο 53' με τον Τσατσαλίδηε να κάνει το σουτ όμως ο Ντουμάνης μπλόκαρε την μπάλα ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σου του Τσιρογιάννη 1' αργότερα. Στο τελευταίο 20λεπτο οι «νερατζούρι» ανέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 75' έγιναν απειλητικοί για την εστία του Μάλτζαρη όμως ο Γκαράνης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ενώ στο 80' ο Κωνσταντάγκας μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και έκανε το πλασέ όμως ο πορτιέρο των γηπεδούχων αποσόβησε τον κίνδυνο.

Δωτιεύς Αγιάς: Μάλτζαρης, Τσιλούλης (80' Ριζούλης), Γούτος, Τσανάκας, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Βαλαώρας (85' Χατζηλιάδης), Τσιρογιάννης (73' Σιμούλης), Κατσίκης.

Α.Ο Χαλκίς: Ντουμάνης, Κηρύκος (48' Κωνσταντάγκας), Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Πέτσης, Βαλκάνος, Τσουπεής (80' Νικολαου), Γκαράνης, Τσαλμάς (65' Σέγκος).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου