Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Α.Ο Κύμης – Αχιλλέας Δομοκού 1 – 0


Πιάνοντας εξαιρετική απόδοση ο Α.Ο Κύμης επικράτησε του Αχιλλέα Δομοκού με 1 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Κύμης.
Με την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και έχασαν σημαντική ευκαιρία μόλις στο 5' με τον Μπουρούς να πλασάρει τον Κουτσούμπα όμως ο πορτιέρο του Αχιλλέα απομάκρυνε τον κίνδυνο με τα πόδια. Στο 13' ο Μπουρούς και βγήκε και πάλι στην επίθεση και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 1 – 0. Στην συνέχεια οι Κυμαίοι συνέχισαν την πίεση και στο 21' ο Μπουρούς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ ενώ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουτσούμπα και στο 34' όταν από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ όμως ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων απομάκρυνε σε κόρνερ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έλεγχαν το ρυθμό του αγώνα και απείλησαν μόλις στο 46' με τον Μήτρου να πλασάρει ψηλά ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Καρλή 2' αργότερα. Στο 79' ο Φλιούκας έβγαλε μόνο απέναντι στον Κουτσούμπα τον Τσιάτσιο όμως ο έμπειρος άσσος δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο του Αχιλλέα με το 1 – 0 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Α.Ο Κύμης: Πάππος, Καρλής, Μπαρκώσης, Καρατζάς, Τσικτσίρης, Κοκκάλας, Τσιάτσιος, Ανέστης (59' Φλιούκας), Γεωργουδάκης, Μήτρου, Μπουρούς (87' Αλμπάνης).

Αχιλλέας Δομοκού: Κουτσούμπας, Τσιλίκας, Αναστασίου (81' Αδάμου), Καλαμάτας, Μπατής, Πέδρο, Κατσαδούρος (71' Φραταράκου), Ράπτης, Ζαχαράκης, Μαλισόβας, Καντού.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου