Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Καλαφατάκης: Να κρατήσουμε τον κόσμο


Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ίκαρου Χαλκίδας Γιώργος Καλαφατάκης.

Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου:

Συγχαρητήρια στον κόσμο της Χαλκίδας. Είναι στοίχημα για να τον κρατήσουμε. Σε πρώτη φάση τον αποζημιώσαμε με τη νίκη μας. Το γεγονός ότι ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι ανέβαζε τη πίεση, αλλά οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Ο κόσμος ήρθε να δει τι είναι αυτή η ομάδα και είχε ενθουσιασμό το γήπεδο. Τους αποζημιώσαμε με τη νίκη.
Ακολούθως ο πολύπειρος τεχνικός επισήμανε πως: Έπρεπε να κερδίσουμε το ματς γιατί ο Απόλλωνας είναι στο ίδιο επίπεδο με μας, αλλά με μεγαλύτερη εμπειρία. Οι βολές δείχνουν πόσο άγχος είχαμε, καθώς είχαμε μόλις 11/25. Οι παίκτες δεν έπαιξαν αυτό που ήθελαν και μπορούσαν. Παίξαμε καλά στο Ρέθυμνο, αλλά είναι τελείως διαφορετικά τα εντός από τα εκτός έδρας ματς. Είναι πολύ νωρίς για προγνωστικά και για να βάζουμε ετικέτες. Δεν είναι μόνο πως αρχίζεις, αλλά πως τελειώνεις τη σεζόν.
Στο τεχνικό κομμάτι δουλέψαμε πολύ στον Μπολντς και στον Ούιλσον και κάναμε εξαιρετική δουλειά στην προσωπική άμυνα. Ευτυχώς τα λάθη στο τέλος δεν μας έγιναν πάθημα τα λάθη Ήμασταν καλύτερα σε όλους τους τομείς, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, δεν ήμασταν εύστοχοι, αλλά ήμασταν πολύ αποφασιστικοί.
Ο Γιώργος Καλαφατάκης ρωτήθηκε πως του φάνηκε η ατμόσφαιρα στο κλειστό της Κανήθου και απάντησε: Πολιτισμένη, όπως πρέπει να είναι σε κάθε γήπεδο. Είναι ένα καινούριο τόλμημα, το οποίο έχει αποτύχει σε άλλες πόλεις. Εδώ στη Χαλκίδα βλέπουμε ότι ο κόσμος διψάει, έχει παιδεία ο κόσμος της Χαλκίδας, κι έχουμε και το τοπικό στοιχείο με ταλέντα που θα αναδείξουμε στο μέλλον. Υπάρχουν άνθρωποι στη διοίκηση και στην ομάδα που ασχολούνται νυχθημερόν επί καθημερινής βάσης και ήδη έχουν καταφέρει πολλά πράγματα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου