Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Αναγέννηση Επανόμης – Ηρακλής Ψαχνών 1 – 1



Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Αναγέννηση Επανόμης και Ηρακλής Ψαχνών με σκορ 1 – 1 στο Γήπεδο Νίκος Σαράφης.
Οι πράσινοι παρέμειναν για δωδέκατο παιχνίδι αήττητη παρόλο που κινδύνεψαν σοβαρά να χάσουν το σερί τους, αλλά είχαν σε εξαιρετική ημέρα τον τερματοφύλακα τους, Σικαλιά και κατάφεραν να φύγουν από το Γήπεδο Νίκος Σαράφης με τον βαθμό τις ισοπαλίας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10' με τον Δραγανίδη να κάνει την κάθετη πάσα, τον Αναστασίου να επιχειρεί την σέντρα και τον Σικαλόπουλο που ερχόταν από πίσω να γράφει το 1 – 0.
Οι πράσινοι απάντησαν άμεσα καθώς στο 23' ο Χαϊκάλης με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ταταρίδη για το 1 – 1.
Στο 37' ο Χαϊκάλης επιχείρησε να κρεμάσει τον Ταταρίδη αλλά ο πορτιέρο της Αναγέννησης απομάκρυνε σε υπερένταση και παραχώρησε το κόρνερ.
Στην επανάληψη η σημαντικότερη ευκαιρία καταγράφηκε στο 85' με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι όταν ο Μήτσης σήκωσε ψηλά το πόδι χτυπώντας τον Τζανδάρη στο πρόσωπο, ωστόσο την εκτέλεση ανέλαβε ο Αναστασίου αλλά ο Σικαλιάς μπλόκαρε την μπάλα και έδωσε τον βαθμό τις ισοπαλίας στους φιλοξενούμενους.

Οι ενδεκάδες:

Αναγέννηση Επανομής: Ταταρίδης, Νταντάμης (76' Λαμπερνάκης), Κουκουλέκης, Σαμουηλίδης (62' Τζανδάρης), Μωυσίδης, Κουλίδης, Δραγανίδης, Ταχμαζίδης, Κυζιρίδης, Σικαλόπουλος (94' Μπαλασάς), Αναστασίου.

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Μήτσης, Δήμου, Μπακομήτρος, Ντελέκος (88' Μπαλαμπάνης), Ρούτσης, Βανγκέλι (64' Ιακωβάκης), Γέσιτς, Χαϊκάλης, Σέγκος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου