Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Μαχητής Τερψιθέας – Α.Ο Κύμης 1 – 1


Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Μαχητή Τερψιθέας και τον Α.Ο Κύμης καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Τερψιθέας.
Οι Κυμαίοι δεν ξεκίνησαν καλά στο ματς με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να απειλήσουν από νωρίς με τον Κρεββατά. Στην συνέχεια η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη ισορρόπησε το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να κατευθύνονται με το μηδέν στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (48') ο Μαλάκος εκμεταλλεύτηκε την λάθος συνεννόηση των Πάππου – Κοκκάλα και σημείωσε το 1 – 0. Η αντίδραση της Κύμης ήταν άμεση αφού μόλις στο 55' έφερε το παιχνίδι στα ίσα του με τον Δήμου να διαμορφώνει το 1 – 1 ενώ στην συνέχεια οι Κυμαίοι ανέβασαν την απόδοση τους χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να αποδράσουν με το διπλό όταν στα τελευταία λεπτά (84') ο Φαρούκ σημάδεψε το δοκάρι του Μπρέλλα και στην επαναφορά ο Αλμπάνης έστειλε την μπάλα πάνω στον πορτιέρο των γηπεδούχων.

Μαχητής Τερψιθέας: Μπρέλλας, Γκρίτζας, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Μπουροζίκας, Φλώρος, Σαββίδης (87' Κουρλός), Μολλάς, Κρεββατάς (90' Τολούδης), Κυριάκος, Μαλάκος (70' Παυλόπουλος).

Α.Ο Κύμης: Πάππος, Κοκκάλας, Πασκούλεφ, Καρατζάς, Τσικτσίρης, Κραβαρίτης (65' Μπλατσιώτης), Τσάτσιος, Δήμου, Γεωργουδάκης (75' Αλμπάνης), Φαρούκ, Τσομπάνης (78' Καρλής).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου