Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Α.Ο Χανίων – Ηρακλής Ψαχνών 0 – 1


Με το «δεξί» μπήκε στα πλέι οφ ο Ηρακλής Ψαχνών μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί του Α.Ο Χανίων με 0 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολιών.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν την εστία του Αθανασόπουλου ενώ οι «πράσινοι» περιορίστηκαν σε αντεπιθέσεις. Η πιο συγκλονιστική στιγμή του πρώτου μέρους δεν ήταν κάποια φάση αλλά ο τραυματισμός του Μηνά Τζανή στο 34' όταν μετά από σύγκρουση με τον Μάρκο Μαραγκουδάκη έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος (βλέπε εδώ). Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα βελτιώθηκε με τον Α.Ο.Χ να δημιουργεί ευκαιρίες με τους Βασιλογιάννη και Πάγκαλο ενώ οι πράσινοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις κυρίων με τον Μπουμάλ. Στο 76' ο Τσιμότζι ήταν αυτός που «πάγωσε» τα Περιβόλια όταν με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου για το 0 – 1. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διασπάσουν την άμυνα του Ηρακλή Ψαχνών δίχως επιτυχία με τους παίκτες του Θωμά Γράφα να διαχειρίζονται καλά το παιχνίδι και να φεύγουν με το «διπλό».

Α.Ο Χανίων: Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Μανωλάς, Παγώνης, Πυθαρούλης, Πότσι, Πάγκαλος, Γκούμας, Βασιλόγιαννης (80' Βαλλιάνος), Μαραγκουδάκης (67' Λουκίνας), Σκάρος (75' Μπουντόπουλος).

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Καλαϊτζίδης (26' Μπακομήτρος), Τζανής, Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Μπουμάλ, Ντελέκος (80' Οχάντζα), Γκμπαγκουιντί, Σταματής (67' Κρητικός).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου