Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Εργοτέλης – Ηρακλής Ψαχνών 1 – 0



Μετά από 19 αγωνιστικές θετικών αποτελεσμάτων ο Ηρακλής Ψαχνών γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο της Football League, Εργοτέλη με 1 – 0 στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Οι πράσινοι λύγισαν στο 90' της αναμέτρησης και έχασαν την ευκαιρία να περάσουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι είχαν τον έλεγχο του αγώνα ωστόσο μόνο μία φορά κατάφεραν να απειλήσουν τον Σικαλιά όταν στο 13' ο Μπουχαλάκης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής Ψαχνών μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε για πρώτη φορά στο 53' με τον Χαϊκάλη να δοκιμάζει ένα μακρινό σουτ.
Από το 60' και έπειτα ο Εργοτέλης επανέκτησε τα ηνία του αγώνα και έκλεισε στα καρέ του του πράσινους που δεν μπορούσαν να βγουν στην επίθεση με αξιώσεις.
Στο 90' ο Ρομάνο έκανε την σέντρα και ο Λαμπίν που είχε περάσει ως αλλαγή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σικαλιά με κεφαλιά για το 1 – 0.
Στο 2' των καθυστερήσεων ο Ηρακλής ζήτησε πέναλτι όταν ο Σαρρής ανέτρεψε τον Χαϊκάλη αλλά ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι με τους φιλοξενούμνους να διαμαρτύρονται.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα


Οι ενδεκάδες:

Εργοτέλης: Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης (87' Δωμαντάς), Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Χαντί (68' Χρυσοφάκης), Γκαντιάγκα, Ζαχόρα (59' Λαμπίν), Βερμπακόφσκις.

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς Γ., Μπακομήτρος, Λαμπρόπουλος, Δήμου (77' Μήτσης), Ρούτσης (65' Σικαλιάς Α.), Ζουλιώτης, Μπαράνκος, Ρεπετσάς, Χαϊκάλης, Πούλγκα (61' Βαγκελί), Γέσιτς.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου