Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πανόραμα Α2 Κατηγορίας



Μεγάλη νίκη πήρε ο Α.Π.Σ Παντριαδιακός απέναντι στον Π.Α.Ο Πολιτικών με 4 – 0 και βαδίζει ολοταχώς προς την άνοδο στην Α1 Κατηγορία ενώ ο δεύτερος Α.Ο Δόξας Προκοπίου κέρδισε δύσκολα τον Α.Ο Σκεπαστής εκτός έδρας με 3 – 2 και βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.
Ο Α.Ο Αστέρας Βατώντα επικτάτησε του Α.Ο Άτταλης με το επιβλητικό 5 – 0 και η Ακαδημία Ιστιαίας κέρδισε δύσκολα την Α.Ε.Κ Νέου Πύργου με 1 – 2. Η Α.Ε Καθενών κέρδισε εύκολα τον Α.Ο Πίσσωνα με 0 – 1 ενώ η Ένωση Διρφύων επικράτησε με 4 – 1 του ουραγού της βαθμολογίας Ακράτητου Κεχριών. Στο τελευταίο παιχνίδι του 1ου ομίλου ο Ατρόμητος Βασιλικών γνώρισε την ήττα από τον Α.Ο Αιδηψού με 1 – 2.
Στον 2ο όμιλο ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Α.Ο Νηλέας Νεοχωρίου επικράτησε της Αναγέννησης Ευρίπου με 4 – 0 εκτός έδρας και ο Α.Ο Δύστου πήρε εύκολη νίκη απέναντι στον Α.Ο Σκύρου με 2 – 0. Ο Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου κέρδισε δύσκολα τον Α.Ο Αμαρυνθιακό με 2 – 1 όπως και ο Α.Ο Κονιστρών την ουραγό της βαθμολογίας Α.Ε.Κ Χαλκίδας. Ο Α.Ο Μαρμαρίου αναδείχθηκε ισόπαλος 2 – 2 με τον Α.Ο Αυλίδας ενώ ο Α.Ο Καρύστου πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Α.Ο Καλοχωρίου / Παντειχίου με 3 – 2. Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου η Α.Ε Ληλαντίου επικράτησε δύσκολα του Α.Ο Κωσκινών με 2 – 1 και πέρασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου