Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πανόραμα Β' Κατηγορίας



Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο Α.Π.Σ Ερμής Πηλίου καθώς επικράτησε με 1 – 0 του Α.Ο Μακρυκάπα ενώ και ο Α.Ο Φοίνικας Ψαχνών κέρδισε με 3 – 1 την Α.Ε Θύελλα Κοντοδεσποτίου και ακολουθεί στην κούρσα του πρωταθλήματος.
Στο κυνήγι του τίτλου παρέμεινε η Α.Ε Κηρίνθου που επικράτησε του Α.Ο Άγιου με το επιβλητικό 7 – 0. Ο Α.Ο Βούτα αναδείχθηκε ισόπαλος 2 – 2 με τον Ο.Π.Α Αιδηψού και ο Ολυμπιακός Λίμνης 3 – 3 με τον Α.Ο Καμάρες. Στο τελευταίο παιχνίδι του 1ου ομίλου Αναγέννηση Μαντουδίου και Α.Ο Καμαρίων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 ενώ το παιχνίδι Α.Ο Αγίου Αθανασίου – Α.Ο Άρης Αγίας Άννας αναβλήθηκςλόγο καιρικών συνθηκών.
Στο 2ο όμιλο ο πρωτοπόρος Α.Ο Αστέρας Δροσιάς αναδείχθηκε ισόπαλος 1 – 1 με τον Α.Ο Έραπο Χαλκίδας και ο Ερμήλιος Ανθηδώνος κέρδισε την Α.Ε Άρτεμις Αγίου Γεωργίου με 2 – 0 και πλησίασε στους πέντε βαθμούς τον Α.Ο Αστέρα Δροσιάς. Ο Π.Σ Κεραυνός Χαλκίδας κέρδισε με το επιβλητικό 4 – 0 τον Α.Ο Ατρόμητο Χαλκίδας και η Α.Ε Ανδρονιανών κέρδισε δύσκολα με πέναλτι τον Α.Ο Ηρακλή Πρασίνου. Ο Α.Ο Τραχιλίου επικράτησε του ουραγού της βαθμολογίας Α.Ο Λήλα Μίστρου με 3 – 1 ενώ Α.Ο Ζαράκων και Α.Ο Αναγέννηση Αφρατίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2. Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου ο Α.Ο Αίγιο Αχλαδερής κέρδισε εύκολα τον Α.Ο Αναγέννησης Μονοδρίου με 2 – 0.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου