Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Α.Π.Σ Παντριαδικός – Α.Ο.Ν Αρτάκης 1 – 1



Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν Α.Π.Σ Παντριαδικός και Α.Ο.Ν Αρτάκης στο Γήπεδο Τριάδας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν ευκαιρίες ειδικά στα πρώτα 20' του αγώνα.
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το μηδέν σε άμυνα και επίθεση.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι νεοφώτιστοι μπήκαν και πάλι δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 57' άνοιξαν το σκορ με τον Γιαννουκάκο να γράφει το 1 – 0.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και στο 60' έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του με τον Σκριβάνο να γράφει το τελικό 1 – 1. Βέβαια πολλοί θεωρούν ότι το γκολ του Α.Ο.Ν Αρτάκης πέτυχε ο 18χρονος Δεληγιώργης αλλά το τέρμα χρεώθηκε στον Σκριβάνο.

Οι ενδεκάδες:

Α.Π.Σ Παντριαδικός: Σταθαράς, Κούνης (67' Σκριβάνος), Γιανουκάκος, Μπόκαρης, Σταύρου, Χασανδράς Γ., Τσάλας, Ζήσης (72' Σιαράπης), Γραμματικός (44' Καραμούζης), Χασανδράς Δ., Ρίζος.

Α.Ο.Ν Αρτάκης: Γκόγκος, Σφυρόπουλος, Κάραλης (60' Βάσιος), Τσολάκος, Τσαφέρος, Αιβαλιώτης (65' Βλάχος), Γκούρλας, Παπαδόπουλος, Δεληγιώργης (82' Τσάγκας), Λουκάς, Σκριβάνος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου