Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Α.Ε Προποντίδας – Α.Ο Απόλλων Ερέτριας 2 – 1



Την νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα έκλεψε η Α.Ε Προποντίδας από τον Α.Ο Απόλλων Ερέτριας καθώς επικράτησε με 2 – 1 στο Ενωσιακό Γήπεδο Χαλκίδας.
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με τους φιλοξενούμενους όμως να ολοκληρώνουν τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγο της αποβολής του Μπασινά και τους Μαυρομάτη.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πάτησαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 15' με εκπληκτικό σουτ του Μαρινάκη γράφοντας το 0 – 1.
Στο 37' οι κυανέρυθροι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα του 1 – 1 απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδεδέ.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα της Ερέτριας έμεινε με δέκα παίκτες λόγο της αποβολής του Μπασινά.
Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους όμως οι κυανέρυθροι κατάφεραν να πάρουν άμεσα τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Στο 85' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα παίκτες αφού ο Μαυρομάτης πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια λόγο διαμαρτυρίας.
Στο 89' ο Κυρήκος πρόλαβε στην έξοδο τον Σακκή και με ψύχρεμο πλασέ έγραψε το τελικό 2 – 1.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ε Προποντίδας: Ντουμάνης, Μωραϊτης, Παπαδέδες, Κουτσαυλής, Οικονόμου, Τσιαμπίρης, Τσακλάνος (90' Μώρος), Κοτσαλάς, Μπόζντα (62' Μήτρου), Κυρήκος, Γκέκας.

Α.Ο Απόλλων Ερέτριας: Σακκής, Βλάχος, Παριανός (60' Μήτρου), Βελαέτης, Κοκκάλας, Μαυρομάτης, Μπασινάς, Ευγενίου (51' Κατσαρής), Τόρα (78' Ωραιόπουλος), Μαρινάκης, Μεμάϊ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου